Yhteystiedot

Asko Juuti
Saarikontie 8
40950 Muurame
040 565 3364
asko.juuti@kolumbus.fi

Uusimmat kirjoitukset

Uutiset

8.6.2017Muuramen kunnanvaltuuston valintojaLue lisää »19.12.2015KunniamerkkiLue lisää »

Mikä on bluffin ja totuuden ero?

Share |

Torstai 9.10.2008 klo 23.13 - Asko


Miksi puolueensa varapuheenjohtaja Henna Virkkunen perää joukkoliikenteelle lisää tukea, kun toisaalla valtiovarainministeri ja Virkkusen kanssa saman kykypuolueen puheenjohtaja Katainen on ministeriryhmineen nimenomaan vetämässä joukkoliikenteen tukea pois juuri, kun sitä tarvittaisiin lisä ja juuri, kun tavalliset työssäkävijät, opiskelijat ja eläkeläiset ovat löytämässä bussit ja muut julkiset liikennevälineet uudelleen. Kysyn ihan oikeutetusti, miksi moinen asetelma?

Samoin kokoomus on nostanut nyt keskusteluun terveydenhuollon hoitohenkilöstön palkat. Kuitenkaan heillä ei ole todellista halua hoitaa asiaa kuntoon. Tämän saivat hoitajat karvaasti kokea viime vuonna.

Taitaa olla niin, että busseja eivät kokoomuslaiset juurikaan käytä. Hyöty ei siis tulisi omille.

Terveydenhuollon rahoitus taas onkin mielenkiintoinen kysymys. Mm. tehyläisissä on paljon kokoomuslaisia, jotka oma puolue näyttää kylmästi hylkäävän. He eivät taida kuitenkaan rahoittaa puoluetta riittävästi, koska vain heidän äänensä vaaleissa kelpaavat. Ihan toiseen suuntaan kumarrellaan aina, kun iso raha vaatii.

Näillä puheilla viedään ikäänkuin pelikortteja toisilta puolueilta, kun hallituspuolue saa kyllä palstatilaa. Varsinaista aikomusta tehdä puheiden mukaisesti ei ole. Tässä juuri on se bluffi. Ja kunnat maksaa laskun.

Onko tämä reilua?