Yhteystiedot

Asko Juuti
Saarikontie 8
40950 Muurame
040 565 3364
asko.juuti@kolumbus.fi

Uusimmat kirjoitukset

Uutiset

8.6.2017Muuramen kunnanvaltuuston valintojaLue lisää »19.12.2015KunniamerkkiLue lisää »

Seurakuntavaalit

Share |

Maanantai 14.11.2022 - Asko Juuti


Seurakuntien toiminta on poikkeavistakin mielipiteistä huolimatta osa meidän yhteiskunnan palveluverkkoa, infraa, kuten hienompi termi kuuluu.

Seurakunnat toimivat ja ovat toimineet jo kauan viranomaisinakin. Muun muassa väestökirjanpito on yksi tärkeimmistä seurakuntien tehtävistä, joka koskee meitä jokaista syntymästä vielä kuoleman jälkeiseenkin aikaan. Senkin vuoksi on paljonkin merkitystä, kuinka seurakunnissa toimitaan ja vaaleilla voimme siihen vaikuttaa. Kuinka ja milloin sen virkatodistuksen saa tarvitessaan? Mihin minut tai omaiseni voidaan haudata jne?

Näkyvin osa seurakunnan työstä on tietysti hengellistä, mutta myös sosiaalista kuten diakoniatyö, joka täydentää maallisen yhteiskunnan tukitoimia heikompiosaisten auttajana ja muissakin kriisitilanteissa.

Siksi on tärkeää, että kaikki seurakuntien jäsenet käyttävät äänioikeuttaan ja käyvät äänestämässä 20.11.2022. Muuramelaisille se onnistuu kirkkoherranvirastossa klo 11-20.

Minäkin olen ehdolla nimenomaan Muuramen seurakunnan vaaleissa ja halutessasi voit äänestää minua kirjoittamalla äänestyslippuun numeron 25.

Minä haluan, että seurakuntani on suvaitsevainen, kaikille avoin ja armollinen.

Terveisin Asko

Avainsanat: seurakunta, seurakuntavaalit, vaalit