Yhteystiedot

Asko Juuti
Saarikontie 8
40950 Muurame
040 565 3364
asko.juuti@kolumbus.fi

Uusimmat kirjoitukset

Uutiset

8.6.2017Muuramen kunnanvaltuuston valintojaLue lisää »19.12.2015KunniamerkkiLue lisää »

Kiitos luottamuksesta jälleen kerran!

Share |

Tiistai 20.11.2018 klo 11.24 - Asko Juuti


Kiitos luottamuksesta!

Tuellanne jatkan Muuramen kirkkovaltuustossa seuraavat neljä vuotta.

Alkava kausi tuleekin olemaan vähintään yhtä mielenkiintoinen, kuin nyt lopuillaan oleva on ollut. Heti ensi vuonna valtuusto tulee valitsemaan seurakunnalle uuden kirkkoherran, kun nykyinen kirkkoherramme ja lääninrovasti Simo Lampela jää hyvin ansaitusti eläkkeelle. Toivottavasti saamme runsaasti hyviä ehdokkaita, joista pääsemme valitsemaan hyvin toimivaan seurakuntaamme rohkeasti eteenpäin laumaansa luotsaavan paimenen.

Toinen merkittävä asia tulee olemaan seurakuntakodin ja pappilan uudistaminen. Molemmat rakennukset kaipaavat vähintäänkin merkittäviä korjauksia ja paras vaihtoehto taloudellisestikin saattaisi olla yksi uudisrakennus, jossa voisi yhdistää molempien nykyisten rakennusten sisältämät toiminnat. Se poistaisi vanhojen rakennusten rakenteelliset riskit ja toisi merkittäviä hyötyjä toiminnallisesti ja käyttökuluihin.

Mutta eipä mennä asioiden edelle. Päätökset tullaan tekemään nyt valittujen 23 valtuutetun kanssa yhdessä keskustellen esittelijöiden hyvin perustelluista esityksistä.